Een blije en trotse ondernemer, Maarten Buning, overhandigde vorige week dinsdag drie gevulde containers aan de Voedselbankactie.
Een blije en trotse ondernemer, Maarten Buning, overhandigde vorige week dinsdag drie gevulde containers aan de Voedselbankactie.

Geslaagde actie voor de Voedselbank Stellendam

Algemeen 478 keer gelezen

Een blije en trotse ondernemer, Maarten Buning, overhandigde vorige week dinsdag drie gevulde containers vol producten aan de organisatoren van de Voedselbankactie te Stellendam. Zijn aandeel in deze actie was zeer succesvol verlopen. 

Twee dagen lang konden de klanten van PLUS BUNING bij het afrekenen van hun boodschappen via het kopen van tegoedbonnen geld doneren aan de voedselbank.

Er werd gul gegeven en Maarten verhoogde het toch al prachtige bedrag zodanig, dat de schappen van de voedselbank weer aangevuld kunnen worden met producten, die de mensen die hiervan afhankelijk zijn, goed kunnen gebruiken.

De twee inleveravonden in de drie kerkgebouwen van Stellendam leverden ook nog een grote opbrengst aan producten op. Vrijdag 16 oktober j.l. konden de vrijwilligers van de voedselbank al deze producten ophalen bij één van de kerken, waar alles verzameld was.

De diaconieën van de kerken zijn PLUS BUNING én alle gemeenteleden en inwoners van Stellendam e.o. heel dankbaar voor hun enorme steun. Het bleek een actie te zijn die weer eens liet zien waar een klein dorp, door samen te werken, groot in kan zijn!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant