Afbeelding

Hartekind Ride Solo

Algemeen 229 keer gelezen

Amsterdam - Vanuit heel Nederland fietsen honderden deelnemers van 27 juni t/m 4 juli voor Stichting Hartekind, in hun eigen omgeving of op de fietstrainer. Inmiddels is er een sponsorbedrag van ruim € 70.000 opgehaald voor onderzoek naar genezing en betere behandelingen voor kinderen met hartfalen.

Hartfalen is de belangrijkste doodsoorzaak onder kinderen. Stichting Hartekind wil hier verandering in brengen. Daarom fietsen de deelnemers van 27 juni t/m 4 juli, voor kinderen met ernstig hartfalen en de Hartekind-families. "Mijn dochter Julia is geboren met een complexe hartafwijking. Als voorzitter van Hartekind strijd ik voor haar en al die andere hartekinderen. Het is mijn droom dat hartekinderen een gezond en gelukkig leven leiden. Maak je hart en fiets mee!" zegt Joost Riphagen.

Live te volgen
Op de laatste dag van Hartekind Ride Solo, zaterdag 4 juli, is het grootse slot event. Deelnemers fietsen 2,5 uur, voorafgaand is er een live-programma via YouTube met het officiële startschot, live-interviews met deelnemers en kindercardiologen in het land. Na 2,5 uur fietsen is de bekendmaking van het eindbedrag voor Hartekind!

Hartekind Ride Solo
Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Hartekind en waar het sponsorbedrag op eindigt is de grote vraag. Organisator Tamsin Campbell: "Iedereen kan meedoen. Bepaal zelf de route, welke dag(en) je fietst en het aantal kilometers. Deelname is gratis en je steunt een prachtig doel."

 Meer informatie en aanmelden is via www.hartekindride.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant