Afbeelding

KunstKijk Goeree-Overflakkee 2020

Algemeen 290 keer gelezen

In mei, op woensdagavond de 20e, was de opening van de KunstKijk gepland. In gebouw de Overkant te Ouddorp zou dat plaatsvinden en er zou een spectaculaire muziekgroep optreden. De dagen daarop, van 21 t/m 24 mei zou er van alles te zien zijn geweest, verspreid over het eiland op zo’n 30 verschillende locaties. Een kleine 80 kunstenaars met heel veel apart en divers werk zouden hun creaties tentoonstellen. 

Aan de amateurs was ook gedacht. Schilderclub de Streek uit Dirksland had een tentoonstelling gepland op een eigen locatie. Op diverse locaties was muziek geregeld, afspraken werden afgerond en de bouwploeg zou een 1e werkbijeenkomst houden.

En dan ineens ligt alles stil. Logisch natuurlijk, gezien de omstandigheden, maar wel onwerkelijk. Zoals bij zovele organisaties die bezig waren met de voorbereidingen van een evenement, werd abrupt de handrem aangetrokken.En dan? Kijken wat er wel kan? Er is tenslotte wel al heel veel klaar.

Al het moois dat ze intussen hebben verzameld is online te bekijken. Op de website www.kunstkijk.com kunt u alles zien. De kunstwerken, welke kunstenaars er mee zouden doen, welke muziek, de specials, de amateurs, alle locaties en ook onze sponsoren. Er is zelfs een KunstKijkcadeaubon te bestellen.

U bent gewend dat er tijdens de kunstkijk een mooi boekje, is waarin alles is opgenomen. Dat is er nu ook. Het KunstKijkmagazine is via de website digitaal te bekijken. Dan is er toch nog wat! De KunstKijk geeft jaarlijks enkele nieuwsbrieven uit. Als u daarin geïnteresseerd bent, kunt dat aangeven door een mailtje te sturen naar info@kunstkijk.com .



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant