Het Muziekgebouw GO is een organisatie die op ons eiland muziekonderwijs aanbiedt en toegankelijk wil maken voor iedereen.
Het Muziekgebouw GO is een organisatie die op ons eiland muziekonderwijs aanbiedt en toegankelijk wil maken voor iedereen.

Bestuursvacature Muziekgebouw GO

Algemeen 180 keer gelezen

Het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee is een organisatie die op ons eiland muziekonderwijs aanbiedt en toegankelijk wil maken voor iedereen.

Het Muziekgebouw bestaat daartoe uit twee componenten.
- Als eerste is er de "Muziekcarrousel" die lessen op alle basisscholen verzorgt. Het doel hiervan is om alle kinderen een goede startkwalificatie op het gebied van muziek mee te geven.
- Als tweede is er een ruim aanbod van instrumentale en vocale lessen en uitvoeringen/workshops voor leerlingen van verenigingen en uit het particuliere circuit.
Om deze lessen te geven zijn er ongeveer 30 docenten als ZZP-er actief. Verder zijn er twee parttime managers werkzaam.

De organisatie is in 2016 als stichting opgericht. Het stichtingsbestuur bestaat op dit moment uit 7 onbezoldigde vrijwilligers. Gelet het takenpakket zouden ze het bestuur graag met 1 of 2 personen uitbreiden. Het dagelijks bestuur vergadert ongeveer 10 keer per jaar en het algemeen bestuur vergadert ongeveer 4 keer per jaar. Zij zoeken nu mensen voor het algemeen bestuur waarvoor de verwachtte tijdsinspanning niet al te groot zal zijn.

Zie www.muziekgebouwgo.nl
Wanneer u hiervoor geïnteresseerd bent dan verzoeken zij u om dat aan te geven met een mail naar algemeen@muziekgebouwgo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant