Afbeelding

Faunapark Flakkee opent zaterdag 15 februari

Algemeen 453 keer gelezen

Nieuwe-Tonge - In de dierentuin op Goeree Overflakkee, midden in de polder, verwelkomen de stokstaartjes je bij de ingang. Kijken de uilen en roofvogels uit de hoogte op je neer en hoor je de ara's al van verre roepen. Op Faunapark Flakkee wonen wel 70 verschillende bijzondere diersoorten zoals bijvoorbeeld: neusberen, stekelvarkens, mangoesten, caracal en loewak's.

Trots zijn zij u te kunnen vertellen dat wij bij de ANWB verkiezing "Leukste dagje uit 2020, in de provincie Zuid Holland" zijn geëindigd in de top tien. Hiervoor willen ze uiteraard iedereen die op hen gestemd heeft hartelijk bedanken.

Voor de nieuwe bewoners op het park hebben de vrijwilligers, de afgelopen periode weer hard gewerkt aan een aantal nieuwe verblijven. Er zijn o.a. zebramangoesten en een aantal bijzondere eekhoorns bijgekomen.

Benieuwd geworden?
Zaterdag 15 februari 2020 start het nieuwe seizoen weer voor Faunapark Flakkee en zijn zij geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Het adres is : Duivenwaardsedijk 22 in Nieuwe Tonge

Parkeren
Parkeren is gratis, maar houdt u er rekening mee dat pinnen nog steeds niet mogelijk is.

Afbeelding
Op Faunapark Flakkee wonen wel 70 verschillende bijzondere diersoorten zoals bijvoorbeeld: neusberen, stekelvarkens, mangoesten, caracal en loewak's.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant