DVV '09 kon tegen FIOS pas in de tweede helft het verschil maken.  Meuldijk wist tweemaal het doel te vinden (Foto: Marjo Smit).
DVV '09 kon tegen FIOS pas in de tweede helft het verschil maken. Meuldijk wist tweemaal het doel te vinden (Foto: Marjo Smit).

DVV'09 pas in de tweede helft langs FIOS

Actueel 215 keer gelezen

Middelharnis - Vorige week boekte DVV'09 bij OFB de eerste overwinning van het seizoen. Afgelopen zaterdag speelde het DVV'09 tegen FIOS en moest daar een positief vervolg aan gegeven worden.

De bezoekers uit Achthuizen wisten de twee voorgaande wedstrijden te winnen en kwamen dus met veel zelfvertrouwen naar Dirksland toe

Vanaf de eerste minuut was het DVV wat het tempo van deze wedstrijd bepaald. Met een schot van de Waal net naast en een vrije trap van Boshoven die door de doelman met de voeten gestopt werd, waren de eerste waarschuwingsschoten een feit. In de 20e minuut is het Meuldijk die de ban brak.

Een voorzet van Joost van den Boogert kwam terecht bij de sterke spits, die goed zijn lichaam gebruikte en met uiterste precisie raak schoot (1-0). Er leek geen vuiltje aan de lucht. FIOS speelde wat angstig en hoopte dat er een bal goed zou vallen Het was dan ook een fout in de verdediging van de thuisclub wat voor de 1-1 zorgde. Een corner in de 39e minuut zorgde ervoor dat de schade weer gerepareerd werd. De gebroeders Van den Boogert wisten elkaar voor het doel te vinden en was het Joost van den Boogert die de bal tegen de touwen schoot (2-1). In de blessuretijd van de eerste helft was het wederom FIOS wat toch weer langszij kwam.

FIOS werd in de tweede helft vastgezet. De bezoekers kwamen er niet aan te pas en het was wachten op de voorsprong voor DVV '09. Een pass van Boshoven kwam terecht bij Karsbergen, die fraai uithaalde met zijn linkerbeen (3-2). Het verzet was hiermee gebroken het was in de 87e minuut Brooshooft die Meuldijk wist te bereiken hij bepaalde de eindstand op 4-2.