Martin Jongejan (rechts) en Rene Molendijk zullen het eiland vertegenwoordigen op het meest prestigieuze darttoernooi van de wereld.
Martin Jongejan (rechts) en Rene Molendijk zullen het eiland vertegenwoordigen op het meest prestigieuze darttoernooi van de wereld.

Jongejan en Molendijk op weg naar Engeland

Actueel 330 keer gelezen

Ooltgensplaat / Den Bommel - Van 23 oktober t/m 27 oktober 2019 zal de One80 L-Style World Masters gespeeld worden in het Engelse Grays.

Dit wordt de 46e editie van het oudste en meest prestigieuze darttoernooi van de wereld. Rene Molendijk uit Ooltgensplaat kwalificeerde zich voor beide toernooien, door een internationaal toernooi te winnen voor spelers onder de 25 jaar in het Belgische Geraardsbergen. Martin Jongejan is de tweede Flakkeese darter die zich gekwalificeerd heeft voor beide toernooien. De in Den Bommel woonachtige Jongejan liep een geheel seizoen de Dartshop Kattestaart Road to the World Masters Ranking af en doordat hij mocht hij deelnemen aan het eindtoernooi van het dartsmedium Darts4u. Dit eindtoernooi in Hummelo werd gewonnen door de meervoudig Flakkees Kampioen en hierdoor kwalificeerde hij zich voor de tweede maal voor de One80 L-Style World Masters en de BDO World Darts Championship Qualifier in Grays. In verband met privéverplichtingen in die week zal hij alleen deelnemen aan het kwalificatietoernooi voor het BDO Wereldkampioenschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant