Summerschool bij Yogaschool de Toermalijn | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
In een weekprogramma met veel afwisselende onderdelen word je op een speelse manier meegenomen in de leer van de vijf elementen.
In een weekprogramma met veel afwisselende onderdelen word je op een speelse manier meegenomen in de leer van de vijf elementen. (Foto: )

Summerschool bij Yogaschool de Toermalijn

  •   82 keer gelezen   Actueel

In de zomervakantie kun je meedoen met het zomerprogramma van Yogaschool de Toermalijn. In een weekprogramma met veel afwisselende onderdelen word je op een speelse manier meegenomen in de leer van de vijf elementen. De Summerschool is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar die interesse heeft in Yoga en spiritualiteit.

Op maandag beginnen we met het thema 'aarde'. Sta je stevig met je voeten op de grond of heb je moeite om staande te blijven in het leven? Dan kun je meedoen met deze dag en leren om beter in contact te komen met je lichaam en minder bezig te zijn met drukke gedachten in je hoofd. We doen yogahoudingen met onze blote voeten in het gras en maken zo verbinding met de aarde. De houdingen worden afgewisseld met ontspanningsoefeningen en meditatie.

Op dinsdag gaan we aan de slag met het thema 'water'. Het waterelement is symbolisch verbonden met onze buik. Als alles goed stroomt en je bent in balans, dan voel je dat je meegaat in de stroom van het leven. Maar soms hebben we daar moeite mee en krijgen we klachten van de buikorganen. Om het waterelement te activeren gaan we evenwichtsoefeningen doen en yin yoga houdingen om te zorgen dat we weer beter in balans komen.
Woensdag behandelen we het thema 'vuur'. Dit element is verbonden met je maag, je spijsvertering. Door krachtige yogahoudingen te doen, zoals de zonnegroet en de krijgerhoudingen wordt je maaggebied geactiveerd en gaat de energie beter stromen. Je voelt je sterk en je lichaam wordt soepeler door de afwisselende bewegingen van de wervelkolom.

Op donderdag is het element 'lucht' aan de beurt en dat is natuurlijk verbonden met je hart en longen. Door ademoefeningen te doen krijg je letterlijk meer lucht en kun je afvalstoffen loslaten. Is jouw luchtelement in balans? Dan voel je je vrij en vol energie!

Op vrijdag sluiten we de week af met het thema 'ether' en dit staat voor ruimte. Hoeveel ruimte geef jij jezelf en hoe ervaar je de ruimte om je heen? Tijdens de meditatie worden we ons bewust van een innerlijke ruimte en daar gaan we deze dag mee aan de slag.

Programma
Je kunt bij de Summerschool kiezen voor deelname aan één of meerdere dagen. Het programma is dagelijks van 9 tot 4 uur in de week van 22 tot en met 26 juli bij Yogaschool de Toermalijn, Oostdijk 49 in Sommelsdijk.

Informatie
Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website: www.praktijkdetoermalijn.nl of telefonisch 0622052693.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>