Francisco Roque da Silva zag zijn ploeg ruim winnen van Zwartewaal.  Arie Horstink wordt volgend seizoen zijn opvolger.
Francisco Roque da Silva zag zijn ploeg ruim winnen van Zwartewaal. Arie Horstink wordt volgend seizoen zijn opvolger.

WFB in doelpuntenreeks tegen Zwartewaal de sterkste

Actueel 529 keer gelezen

Ouddorp - Afgelopen zaterdag speelde WFB het thuisduel tegen Zwartewaal. In het uitduel werd met 3-5 gewonnen en ook in dit duel vielen er veel doelpunten.

Al in de 8e minuut kwam de thuisclub op voorsprong toen Sjors de Bakker een pass van Brian Westhoeve knap afrondde. Acht minuten later verdubbelde de stand via een doelpunt van Rowan Breen. In de 23e minuut was het Huib van Heest die via een strafschop de 3-0 op het scorebord bracht. Zwartewaal had weinig in te brengen tegen de Ouddorpers. Rowan Breen kwam in scoringspositie ,maar zijn schot verdween over het doel. Uit een corner kopte Sjors de Bakker de 4-0 binnen. Zwartewaal werd nog een keer gevaarlijk voor de rust, maar Eduard van Dam redde de bal prima. WFB kwam heel slecht uit de kleedkamer, want na 5 minuten spelen in de tweede helft stond de tussenstand van 4 – 2 op het scorebord. Eerst was er een doelpunt uit een penalty na een overtreding in het 16-meter gebied en de 4 – 2 viel uit een prima aanval van Zwartewaal. Een paar minuten later kwam WFB alweer op 5 – 2 toen Rowan Breen de bal uit een prachtige aanval binnen schoot. Een lobje over Eduard van Dam van een aanvaller van Zwartewaal werd heel rustig van de lijn gehaald door Gijsbert van Estrik. Na een aanval van WFB probeerde Geert Tanis de keeper te omspelen. De keeper kon tussen de bal komen, maar dit bood Sjors de Bakker de kans om de 6 – 2 op het scorebord te schieten. Na een goede aanval van Zwartewaal werd de bal keurig afgerond en werd het 6 – 3.

In de laatste minuut wist de keeper van Zwartewaal een goal te voorkomen door de bal met de benen te stoppen na een poging van Rowan Breen. De corner werd echter binnen geschoten door Sjors de bakker, die met zijn 4e doelpunt van de middag de 7 – 3 eindstand op het scorebord schoot.