Afbeelding

Kerstkaarten maken bij inloophuis De Boei

Actueel 263 keer gelezen

Ouddorp - Op dinsdagmiddag 13 november om 13.00 uur geeft het inloophuis een workshop kerstkaarten maken. Locatie 'De Overkant' Dijkstelweg 33 in Ouddorp. Indien u in het bezit bent van een snijmatje, schaar, mesje, liniaal, een zwarte fijnschrijver en eventueel een snijapparaat, een vriendelijk verzoek deze attributen mee te nemen.

Graag opgeven voor 10 november i.v.m. aanschaf materiaal via info@deBoeigo.nl of via 06 22111572. Eigen bijdrage is € 2,50.

Is de afstand naar Ouddorp een probleem of het reizen met het Openbaar Vervoer een obstakel voor u dan kunt u gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst, graag bellen of mailen naar bovenstaand mailadres of mobiele nummer.

Wanneer je kanker krijgt, ga je door veel zware, emotionele en lichamelijke processen heen. Dan kan Inloophuis de Boei van betekenis zijn, een plek waar lotgenoten, hun familie en vrienden gevoelens, ervaringen en problemen met elkaar kunnen delen m.b.t. kanker en alles wat daarbij komt kijken. De Boei zorgt voor een veelzijdigheid aan activiteiten, met als doel gasten van het inloophuis met elkaar in contact te brengen, hen tevens te ondersteunen door het bieden van een luisterend oor. Een plek van waaruit mensen die leven met kanker op adem kunnen komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant