Afbeelding

Geslaagd "Lekker Nazomeren voor School for Justice"

Actueel 302 keer gelezen

Ouddorp - Soroptimistclub Goeree-Overflakkee kijkt met trots terug op Lekker Nazomeren 2018. Met een strak blauwe lucht, een aangenaam zonnetje, heerlijke hapjes en circa 200 gasten in de tuin van De Overkant in Ouddorp kan dit evenement van de soroptimisten met recht geslaagd worden genoemd.

Tijdens het evenement waren er mooie (ingetogen en uitbundige) optredens van diverse muzikanten van Goeree-Overflakkee. De jonge Thijmen en Tamara verrasten het publiek met hun gitaar en zang. De band 4Something speelde mooie covers. Jorinde zong mooie, ingetogen muziek en begeleidde zichzelf daarbij op de vleugel. Sax'a'holic blies vrolijke noten op de saxofoon en aan het eind van de middag werd de sfeer intiemer met akoestische gitaarmuziek van BZN. Wat een verrassing was het dat de Amerikaanse singer-songwriter Wyatt Easterling, samen met Miss Clementine langs kwam en een spontaan optreden gaf.

Belangeloze inzet
Dankzij de belangeloze inzet van de muzikanten, de medewerking van het team van 'de Overkant' en de sponsorbijdragen van vele ondernemingen op Goeree-Overflakkee, behaalden de soroptimisten een mooie opbrengst van ruim € 4.300 voor 'School for Justice'. Samen met de organisatie 'Free a girl' zetten de soroptimisten zich in om jonge meisjes in India uit de gedwongen prostitutie te bevrijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant