Ladies' Run for Charity | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl

Ladies' Run for Charity

  •   33 keer gelezen   Actueel

Stellendam - Zaterdag 21 april organiseren Ladies' Circle Goeree-Overflakkee en Voorne voor de 3e keer Ladies' Run for Charity. Alle dames vanaf 15 jaar zijn welkom, samen gaan we de Haringvlietdam weer over met de 5 of 10 km. afstand.

Natuurlijk steunen ze met deze run een goed doel, zij hopen een mooi bedrag over te kunnen maken naar Stichting ALS Nederland! ALS is een van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Wetenschappelijk onderzoek is nodig om de oorzaak en behandeling van deze ziekte mogelijk te maken.

De start en finish is bij restaurant Zoet of Zout in Stellendam (Haringvlietweg 3). De loopsters van de 10 km. starten om 13:30 en de loopsters van de 5 km. starten om 13:45.

Inschrijven kan natuurlijk op de dag zelf maar kan ook vooraf, deze link kan je vinden via onze facebookpagina: www.facebook.com/ladiesrunforcharity.
De kosten zijn 10,- per deelneemster, de startnummers zijn op 21 april op te halen bij de start- en inschrijfbalie op het terrein.

Je krijgt een startnummer wat tevens een lot is voor onze geweldige loterij, losse loten zijn ook te koop voor een grotere winkans en een grotere opbrengst voor het goede doel! Er zijn diverse prachtige prijzen waaronder cadeaubonnen van Fabert de Wit, een cadeaupakket van Vive, een massagebon van Sportpraktijk Brielle en nog veel meer.
Wil je het evenement nog sponsoren neem dan contact op via ladiesrun4charity@gmail.com

Nieuw dit jaar is de opvang voor kinderen vanaf 5 jaar, dus sportieve moeders geef je op!

Samen met alle ladies', de sponsors, supporters en natuurlijk de sportieve loopsters maakt Ladies' Circle er weer een fantastisch evenement van waar je bij moet zijn!
Kom dus 21 april naar onze ladies' run en steun Stichting ALS Nederland.

Voor meer informatie like je de facebookpagina: www.facebook.com/ladiesrunforcharity.


 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>