Afbeelding

Woorden & Akkoorden Robotica Dementie

Actueel 277 keer gelezen



Woorden & Akkoorden
met Jonge schrijvers & nieuwe liedmakers
Traditiegetrouw verzorgen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Boekhandel Hoofdstuk EEN en BREStheater Brielle in november de Theateravond Woorden & Akkoorden.
Dit jaar is deze luchtige theateravond gepland op donderdagavond 23 november. Maar liefst 3 auteurs zijn deze avond aanwezig om hun verhaal te vertellen; Jaap Robben (Birk), Henk van Straaten, (o.a. Wij zeggen hier geen halfbroer) en Bette Adriaanse ( Post voor Rus Ordelmans). De muzikale omlijsting is deze avond in handen van Het Nieuwe Lied. Het Nieuwe Lied is een collectief van singer-songwriters, die in wisselende samenstellingen optredens geven. Soms solo, maar soms ook samen. Kortom – een avondvullend cultureel programma dat je niet mag missen!
Aanvang 20:00 uur | Toegang €17,50


Robotica in de zorg
– afsluiting Nederland Leest
Heel de maand november krijgen leden van de Bibliotheek het boek "Ik, Robot, van Isaac Asimov" uitgedeeld. Het doel van Nederland Leest is dat iedereen met elkaar in discussie gaat over een bepaald onderwerp. Dit jaar; Robotica. Op woensdagavond 29 november vind in bibliotheekvestiging Hellevoetsluis de Slot-avond Nederland Leest plaats met als overkoepelend thema:Robotica in de zorg. Een vloek of een zegen? Tom Ederveen van www.robot.nu geeft deze avond een interactieve lezing over de voor- en nadelen van Robotica in de zorg.
En.......natuurlijk kunt u ook zelf persoonlijk kennismaken met een robot!
Tijd 20.00 – 22.00 uur | Toegang € 10,- / bibliotheekleden € 7,50



Extra Thema-Middag Dementie
met filmvertoning "Het doet zo zeer – Heleen van Royen"
Wegens grote belangstelling is er op donderdagmiddag 30 november een extra Thema-middag Dementie in de Bibliotheek in Middelharnis gepland. Deze middag wordt de documentaire Het doet zo zeer van Heleen van Royen vertoond.
Aanvang 14:00 uur| Toegang €5,00


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant