Na het succesvolle Jong & Veelbelovend over Jans jaren 70, zijn nu de jaren 80 aan de beurt.
Na het succesvolle Jong & Veelbelovend over Jans jaren 70, zijn nu de jaren 80 aan de beurt.

Jan Rot op vrijdag 27 oktober in het Diekhuus

Actueel 238 keer gelezen

Na het succesvolle Jong & Veelbelovend over Jans jaren 70, zijn nu de jaren 80 aan de beurt. In het Diekhuus in Middelharnis is dat op vrijdag 27 oktober.

In Seks & Drugs & Rot & Roll komt u van het tv-debuut bij Sonja Barend, het winnen van de Hitkrant-poll 82 en een tournee met Golden Earring, naar de ontdekking van zingen in de eigen taal.

Om lekker in de tijdsfeer te blijven heeft Jan een aantal krakers schitterend vertaald, van Goodnight Saigon en We are the world tot hits van Madonna, Prince en Bruce Springsteen. Daarbij eigen liedjes en een bulk mooie verhalen over een jamsession met Supertramp, een busrit naar Wham! op Wembley, Bowie in de Kuip, het EK 88, bij Doe Maar thuis, Atari, je eerste cd... Jan: 'Mijn generatie groeide op in de jaren zeventig en eerder. Maar we hebben die jaren tachtig toch allemaal meegemaakt, extra leuk om daar weer in te duiken!'

Diner in de Foyer
Bij deze voorstelling is het mogelijk vooraf in de gezellige foyer van het Diekhuus te eten. Het diner bestaat uit een voorafje, hoofdgerecht in buffetvorm en een nagerecht. Aanvang diner 18.00 uur.

Stichting ZIJN - Diekhuus,Beneden Zandpad 7 in Middelharnis Rabobankzaal / 20.15 uur / € 16,50 / met diner € 42,50 / kassa € 17,50 www.hetdiekhuus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant