Afbeelding

Nieuwjaarsconcert Die Grevelinger Musikanten

Actueel 367 keer gelezen

Nieuwe-Tonge - Op zaterdag 7 januari 2017 geven Die Grevelinger Musikanten weer haar traditionele nieuwjaarsconcert. Zij streven ernaar elk jaar een andere vereniging uit te nodigen. Zang of instrumentaal. Dit jaar is gekozen voor een soortgelijk orkest. Ze hebben de Chaamer Kapel uit Chaam bereid gevonden om als gastorkest op te treden.


De Chaamer Kapel is een blaaskapel bestaande uit c.a. 20 muzikanten, hoofdzakelijk van harmonie St. Cecilia Chaam. De kapel staat onder leiding van Manuel de Wijs uit Breda. Het repertoire is zeer afwisselend van Egerländer muziek t/m Bert Kämpfert en James Last. Voornaamste doelstelling is om samen gezellig, onder leiding van Manuel wel serieus en op goed niveau, te musiceren. Het orkest verzorgt jaarlijks 4 à 5 optredens in binnen- en buitenland.Optredens vinden plaats op evenementen zoals jaar- en kerstmarkten, muziekfestivals en jaarlijks wordt een muziekreis georganiseerd van de Moezel in Duitsland tot aan de oktoberfeesten, dit jaar al weer voor de tweede maal in Calella bij Barcelona in Spanje.

Het belooft een hele mooie avond te worden.
Die Grevelinger Musikanten verwelkomen u zoals vanouds met een glaasje glühwein.

Waar: Ons Dorpshuis, Korteweegje 14, Nieuwe-Tonge
Datum: 7 januari 2017
Aanvang: 20.00 u
Zaal open: 19.30 u
De toegang is gratis. 
Bij het verlaten van de zaal is er gelegenheid uw waardering te uiten door een vrijwillige bijdrage in de koffer te deponeren ter bestrijding van de kosten.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant