Afbeelding

Jailhouse en Buckle Up voor SR 2012

Actueel 131 keer gelezen

Middelharnis - Op zaterdag 22 december hielden Poppodium Jailhouse en de Flakkeese band Buckle Up een gezamenlijke inzameling voor Serious Request, de jaarlijks terugkerende actie van radiozender 3FM.

In een afgeladen zaal van het JAC werd het geweldige bedrag van € 4338,20 opgehaald, dat meteen na het optreden door Julia Kerpel en Arno Visser, zangeres en gitarist van Buckle Up, naar het Glazen Huis in Enschede werd gebracht.

Donaties
Aan het eind van de avond beklom Jailhouse voorzitter Lenny Visser het podium voor het moment waar iedereen op had gewacht: de bekendmaking van het eindbedrag van de inzamelingsavond. De fabelachtige € 4338,20 die op de cheque prijkte zorgde bij alle aanwezigen voor een uitzinnige ontlading die het JAC op zijn grondvesten deed schudden. Dit schitterende bedrag kwam tot stand door donaties van het publiek, Jailhouse, Buckle Up en niet te vergeten FrameWave - Audio Video Solutions, dat geheel kostenloos het licht en geluid op deze avond verzorgde. Meer informatie over dit onderwerp in onze krant van 3 januari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant