Afbeelding

Voetbalmateriaal gearriveerd

Actueel 100 keer gelezen

Middelharnis - Terwijl we in Nederland de herfst ingingen, keerde Sydney Sinkamba terug naar Livingstone Zambia waar het de warmste tijd van het jaar was, zo’n 40°C.

De spelers van Livingstone Pride FC, die onder de vleugels van YEDS (Youth Empowerment and Development through Sport) voetballen, zijn zeer trots op de trainingspakken die door M.S.V. & A.V. Flakkee zijn gedoneerd. Zij moeten behoorlijk wat jaloerse blikken van andere teams ontwijken, omdat bijna geen enkel team trainingspakken heeft en al helemaal niet zoals deze. In totaal schonk de club uit Middelharnis 115 trainingspakken en nog veel meer materiaal.

Nog iets waar de voetballers ontzettend blij mee zijn, zijn de doelnetten van de Plaetse club OFB. Zij besloten afgelopen zomer hun doelnetten te vervangen. Aangezien de aanwezigheid van voetbalnetten niet zo’n vanzelfsprekendheid is als hier, was de keus van OFB snel gemaakt om deze aan YEDS te schenken. Zodoende hoeven de vrijwilligers en spelers van YEDS niet langer op zoek te gaan om elders doelnetten te lenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant