Aron Verbaan, Javier Barragan en Jacques van Roosmalen (vlnr) willen het kickboksen op het eiland naar een wereldniveau tillen.
Aron Verbaan, Javier Barragan en Jacques van Roosmalen (vlnr) willen het kickboksen op het eiland naar een wereldniveau tillen.

Wereldkampioen versterkt selectie Budokai Senshi

Actueel 1.261 keer gelezen

Sommelsdijk - Het kickboksen in Nederland is populairder dan ooit mede door de goede resultaten van onder andere Rico Verhoeven en Nieky Holzken.

Bij Budokai Senshi is men ambitieus bezig, zo kon men Aron Verbaan als instructeur toevoegen. Deze geboren Rotterdammer kent een waslijst aan beoefende vecht- en budo sporten maar heeft daarnaast ook zelf op hoog niveau Kickboks en MMA partijen gevochten. Door zijn netwerk kwam de sportschool ook in contact met Javier Barragan, een topsporter pur sang met geweldig palmares in deze sport. Zo is hij 2-voudig Wereldkampioen en éénmalig Europees kampioen kickboksen. Maar naast zijn rol als topsporter heeft hij ook een droom om nog 1 keer voor het hoogst haalbare te gaan, de Wereldtitel. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Een ervaren coach, een ervaren vechter en een ambitieuze sportschool gaan nu gezamenlijk de uitdaging aan om het kickboksen op Goeree Overflakkee naar wereldniveau te tillen. Inmiddels zijn de trainingen gestart, en zal er een wedstrijdgroep kickboksen gecreëerd worden. Men is hiervoor op zoek naar sponsors, hiervoor krijgt het bedrijf promotie middels logo op shirts, foto met de wereldkampioen zelf, vernoemd worden in media, kaartje voor de eerste wedstrijd en in overleg, ook een training op maat . Heeft u of uw bedrijf interesse, neem dan vrijblijvend contact op met 0647992777 of budokai-senshi@outlook.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant