Afbeelding

HCGO en KIBO accountants sluiten sponsorovereenkomst

Actueel 185 keer gelezen

De HCGO sponsorcommissie heeft wederom een sponsorovereenkomst gesloten, KIBO accountants is vanaf dit seizoen de exclusieve teamsponsor van het fonkelnieuwe Dames 1 elftal van Hockeyclub Goeree-Overflakkee. Het Dames team is nu voorzien van een complete wedstrijd en trainings outfit voorzien van het logo van het bedrijf uit Middelharnis. De naam KIBO accountants past naast onze hoofdsponsor Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden naadloos in het rijtje overige HCGO sponsoren.

KIBO is een accountantskantoor, gespecialiseerd in aandacht voor de klant en ondersteuning bij inzicht in de financiële administratie. Onlangs openden zij hun tweede vestiging in Oud-Beijerland en met de verhuizing van het hoofdkantoor naar de Zernikeweg 2 in Middelharnis blijven zij groeien. De groei naar een groter kantoor past in lijn met de ambities van KIBO. Bij KIBO accounts kunt u terecht voor de volgende diensten: Boekhouding, Fiscaal advies, Jaarrekening, Aangiftes, zoals btw en Vpb, Loonadministratie. 

De slogan van de sponsor past mooi bij de hockeyvereniging, "KIBO, accountants die verbazen!". Wilt u meer informatie met betrekking tot KIBO accountants? kijk op hun website,
https://www.kibo-accountants.nl/

De HCGO sponsorcommissie bedankt Hein Kieviet en Martin Boogaard voor dit genereuze gebaar. Wilt u ook sponsor worden van onze mooie hockeyvereniging? Neem omtrent de mogelijkheden contact op met de HCGO sponsorcommissie (Caroline Jordaan, 0620847171) 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant