Niet alleen werd er volop getennist bij Het Westrak, ook culinair werd er volop genoten.
Niet alleen werd er volop getennist bij Het Westrak, ook culinair werd er volop genoten.

Tennis toernooi Het Westrak was Geweun Gezellug

Actueel 417 keer gelezen

Oude- Tonge - Van 17 tot en met 25 augustus is het jaarlijkse Open Toernooi van Tennisvereniging Het Westrak gespeeld. Met veel deelnemers uit de regio maar ook uit Brabant, Rotterdam, Alkmaar en Emmen.

Voor het eerst sinds jaren waren daarbij weer spelers in de categorie 3 van de partij. Dit leverde een groot aantal mooie potten met hoogstaand tennis in alle categorieën op. Ook werd voor het tweede jaar in deze week het Westrak Open Jeugdtoernooi georganiseerd. Buiten de banen zorgde onze keukenbrigade dagelijks voor overheerlijke verse maaltijden waarvan deelnemers en publiek konden genieten. Na het daverende succes vorig jaar van Heel Westrak Bakt was er ook dit jaar iedere dag versgebakken taarten verkrijgbaar. Nieuw dit jaar was de cocktailbar met versbereide fruitsmoothies en verfrissende drankjes. Dankzij de support van een groot aantal lokale ondernemers was er voor iedere deelnemer een gratis maaltijd en werd er vrijdagavond een gratis buffet aangeboden. Iedere dag was er een mooie verloting met dagprijzen beschikbaar gesteld door de lokale en eilandelijke middenstand en ondernemers. En als klap op de vuurpijl waren er in het finale weekend nog vijf superhoofdprijzen te winnen.

Al met al kan er door alle vrijwilligers en deelnemers weer worden teruggekeken op een geslaagd toernooi. Geweun Gezellug!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant