Afbeelding

KiKa-bingo was top en bracht KiKa prachtige opbrengst

Actueel 189 keer gelezen

Het was weer gezellig zaterdagavond jl. in het prieel van recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk. En dat allemaal voor KiKa.

KiKa-ambassadeur Kees Witte: "Want het is niet zomaar een bingo, alle opbrengsten van deze avond gingen naar het goede doel! Er waren werderom weer vele mooie prijzen te winnen. Deze prijzen waren allemaal beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven op Goeree-Overflakkee, dat weer helemaal Kika-oranje is gekleurd," vertelt Kika Kees. Naast de tien standaard ronden waren er deze keer 2 superronden. De eerste superronde was een prachtige meisjesfiets beschibaar gesteld door restaurant Akershoek uit Ouddorp. Deze fiets is gewonnen door Anneke van de Vlugt uit Dirksland. De tweede superronde met als prijs een midweek Landall Greenparks is gewonnen door Corrie Stuiver uit Stad aan t`Haringvliet.
Ze hebben met deze bingo een prachtig bedrag opgehaald. Er is namelijk €3141,40 bij elkaar gespeeld, vertelt Witte trots. "Ik wil graag recreatiecentrum bedanken voor de gastvrijheid, alle sponsoren bedanken voor de hun bijdragen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant