Afbeelding
STEM NU!

Groot Goeree Overflakkee Voetbalgala

Sport 380 keer gelezen

Goeree Overflakkee - De genomineerden voor het eerste Groot Goeree-Overflakkee Voetbalgala zijn bekend. De trainers van de meeste clubs op het eiland hebben gestemd waardoor er in alle categorieën drie genomineerden zijn.

De inwoners van Goeree-Overflakkee kunnen tot vrijdag 15 mei 12.00 uur stemmen op de genomineerden voor de prijs van beste club, trainer, doelman, verdediger, middenvelder en aanvaller. De winnaars in deze categorieën worden op zaterdag 16 mei in Middelharnis op het complex van vierdeklasser De Jonge Spartaan geëerd.

Het is de bedoeling dat het Groot Goeree Overflakkee Voetbalgala uitgroeit tot een nieuwe traditie op het eiland Goeree-Overflakkee. De feestelijke afsluiting van het seizoen is een concept van de website www.regiorijnmondvoetbal.nl in samenwerking met het sportmarketingbureau Fast Forward en Uitgeverij Groot Hellevoet. Samen zullen deze partners ook het Groot Hellevoet Voetbalgala (13 juni bij Nieuwenhoorn) en Groot Nissewaard Voetbalgala (23 mei in Hall6 in Spijkenisse) organiseren.

"Wij kijken er echt naar uit om het seizoen op deze manier af te sluiten," aldus DJS-voorzitter Jan van Doorn. "Wij hopen dat alle clubs dit initiatief zullen ondersteunen en we er een echt voetbalfeest van maken ter afsluiting van het seizoen. Een eilandfeest dat uitgroeit tot een nieuwe traditie. We kijken er naar uit om volgend weekeinde veel voetballers op ons complex te verwelkomen. Als het weer ook nog eens wil meewerken, moet het een prachtige avond worden. Hopelijk de eerste van een reeks van velen."

Het Groot Goeree Overflakkee Voetbalgala begint zaterdag 16 mei om 20.30 uur en is op het complex op vertoon van de toegangskaarten gratis toegankelijk. www.regiorijnmondvoetbal.nl, Groot Goeree Overflakkee en RTV Slogo zullen ruim terugblikken op het evenement.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant