Kom kijken aan in Ouddorp aan de Brouwersdam (deelgebied De Punt) bij het leukste museum van Zuidwest Nederland!
Kom kijken aan in Ouddorp aan de Brouwersdam (deelgebied De Punt) bij het leukste museum van Zuidwest Nederland!

De RTM gaat stomend langs de Grevelingen!

Algemeen 476 keer gelezen

Hemelvaartsdag en de twee dagen erna (vrijdag 10 en zaterdag 11 mei) staan bij het RTM-trammuseum in het teken van veel trams en veel stoom. 

Naast de trams volgens de gewone dienstregeling (11:30, 13:30 en 15:30 u) vertrekken om 12:20 en 14:20 u. een tweetal extra stoomtrams. In het vernieuwde museum is van alles te bekijken op het gebied van de RTM-geschiedenis en de stoomtrams in het bijzonder. Op het terrein is van alles op stoomgebied te zien. 

Kom kijken op de voetplaat van een echte stoomlocomotief, er is een historische draaimolen en springkussen voor de kinderen, RTM-modelbouw en livesteam en een stoomwals.

De tram van 13:30 u. sluit aan op de rondvaartboot van Rederij Zeeland. U kunt mee voor een bijna twee uur durende rondvaart over de Grevelingen. Bij terugkomst staat de RTM-tram voor u te wachten voor de terugreis naar het museum. Een compleet dagje uit aan de Brouwersdam.

Alle details over het programma zijn de vinden op de site www.rtm-ouddorp.nl, waar ook de kaartjes in de voorverkoop zijn te bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant