Power Rangers
Power Rangers Pixabay Eldarion_Gil

Themaweek J.C. van Gent: “Helden”.

Algemeen 374 keer gelezen

In de week vóór de meivakantie staat de J.C. van Gent in het teken van “Helden” tijdens de themaweek. Deze jaarlijkse terugkerende happening start op maandag 22 april en wordt afgesloten met een open avond op donderdag 25 april. Van 18.00 tot 20.00 zet de school dan haar deuren open voor ouders, opa’s, oma’s, buren en kennissen; kortom voor iedereen die de van Gent een warm hart toedraagt.

Eén week in het jaar is het extra gezellig op de school. Binnen het dit jaar gekozen thema

“Helden” knutselen, dansen en werken de kinderen toe naar een eindpresentatie in de groepen. In de verschillende groepen komt een bonte verzameling van Helden tot leven. Zo wordt Puk door onze peuters van Kibeo als hun held gepresenteerd en worden de 112-helden door de kleuters in het zonnetje gezet. In groep 3 is aandacht voor hun leesheld “Zoem de bij”, Pippi Langkous kunt u ontmoeten in groep 3/4 en in groep 4 vertonen de voetbalhelden hun kunsten. Groep 5, 5/6 en 6 storten zich op Marvel en DC, in groep 7 staat Avatar centraal en de schoolverlaters wanen zich de Power Rangers.

Elke ochtend presenteren zich meerdere groepen aan hun schoolgenootjes tijdens

de dagopening. Door een bonte mengeling van zang, dans, muziek en theater worden we

ondergedompeld in de sfeer van de “helden van de dag¨ Met het speciaal voor de gelegenheid geschreven themaweeklied sluiten de kinderen de opening af om daarna in de groepen verder te werken aan de thema.

Op de open avond is er (tegen een kleine vergoeding) ruimte voor een hapje en een (alcoholvrij) drankje. U bent van harte welkom!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

!

Uit de krant