Schrijf in voor het Lions Club Golfevent op 25 mei.
Schrijf in voor het Lions Club Golfevent op 25 mei.

Golfevent Lions Club Goeree-Overflakkee

Algemeen 266 keer gelezen

De Lions Club Goeree Overflakkee kondigt met trots hun aanstaande tweede golfevenement aan, dat plaatsvindt op 25 mei te Melissant. Dit belooft een dag vol sportiviteit, gezelligheid en netwerkmogelijkheden te worden, allemaal in het teken van het goede doel.

Het evenement, dat uitblinkt door het unieke Texas Scramble-format, zal teams van vier spelers zien strijden over 18 holes. Het spel belooft zowel spannend als toegankelijk te zijn, waardoor golfers van alle niveaus welkom zijn om deel te nemen. Daarnaast is er ook een golfclinic gepland, waar beginners en geïnteresseerden de kans krijgen om hun golfvaardigheden te verbeteren onder leiding van deskundige instructeurs.

De opbrengsten van dit evenement gaan naar twee bijzondere doelen. Een deel van de verzamelde fondsen is bestemd voor de Feel Good Tour met Ger Vos, een initiatief dat zich inzet voor het welzijn van ouderen en eenzamen door middel van muziek en entertainment. Lions Goeree Overflakkee nodigen daar 120 mensen van Goeree Overflakkee voor uit. Het resterende deel van de opbrengsten steunt de LeeuwInn op het Noordzeepark, een project dat zich richt op het bieden van recreatiemogelijkheden voor minderbedeelden gehandicapten.

Naast de wedstrijd staat er ook een loterij op het programma, met een scala aan mooie prijzen. De dag wordt feestelijk afgesloten met een barbecue, waar alle deelnemers, vrijwilligers en supporters kunnen genieten van heerlijke gerechten en goede gesprekken.

Dit golfevenement belooft niet alleen een dag vol plezier te worden, maar biedt ook een unieke kans om te netwerken met andere professionals en betrokkenen uit de regio Goeree Overflakkee en daarbuiten. Het is een prachtige gelegenheid om bij te dragen aan belangrijke lokale initiatieven, terwijl u geniet van de prachtige setting en de sportieve uitdaging van golf.

De Lions Club Goeree Overflakkee nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Of u nu een ervaren golfer bent, iemand die interesse heeft in het leren van de sport, of iemand die gewoon wil genieten van een gezellige dag voor het goede doel, er is voor elk wat wils.

Voor inschrijvingen en meer informatie over het evenement kunt u contact opnemen met De Lionsclub via mail: lionsgolfcup@outlook.com

Mis deze unieke kans niet om te golfen voor het goede doel en meld u vandaag nog aan!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant