Afbeelding
© Marion%20Visser

Voorjaarsvakantie Ouddorp Duin

Algemeen 329 keer gelezen

Ouddorp – De voorjaarsvakantie voor de regio Zuid is alweer begonnen en dat betekent dat er weer een hoop leuke dingen georganiseerd worden in Strandtheater Houten Kaap en buiten bij Ouddorp Duin. Bij het theater zijn er verschillende voorstellingen, workshops familiebingo’s en andere activiteiten.

Dinsdagmiddag 13 februari is er een Knikkerlab. Kom aan allerlei verschillende tafels bouwen aan de coolste knikkerbanen. Ook kan je deze middag buiten boogschieten. Woensdag 14 februari is er een magische kinderdag, met leuke goocheltrucs knutselen en om 15.00 uur is de Kids Magic Show. Natuurlijk is de kidsbar open en kunnen kinderen (en ouders) in de bar allerlei lekkers halen, spelletjes doen of lekker kleuren. Donderdag 15 februari staat in de avond weer de familiebingo op het programma met een grote prijzentafel op het podium.

Vanaf zaterdag 17 februari start de voorjaarsvakantie van onze eigen regio met een lekkere chocoladeworkshop met aansluitend de leuke kinderfilm Trolls Band Together. Dinsdag 20 februari is er een prachtige kindervoorstelling (4+) Anansi de Spin met aansluitend een spin knutselen. Het is een wonderlijke, muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar oud waar de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de spin centraal staan.

In de avond is er een lampionnenoptocht met aansluitend een super spectaculaire vuurshow op het plein van Ouddorp Duin. Woensdag de 21e staat in het teken van techniek; in de kidsbar kan je lekker bouwen met Lego, K’nexx en bamboe en in de zaal kan je tickets kopen voor vier technische workshops; glas graveren, solderen, speksteen en figuurzagen.

Donderdag 22 februari komt kunstenares Cristina Vaudo weer terug naar het theater voor een mooie schilderworkshop. Dit kaar staat de kunstenares Fridah Kalo centraal. In de middag komen de pony’s weer naar het plein en kan je een kort ritje op een pony maken. In de avond is er weer een familiebingo. Zaterdag 24 februari eindigen we de vakantie met boogschieten en een stoere houtbewerkingsworkshop. Op www.houtenkaap.nl vind je meer informatie over alle activiteiten en kan je tickets bestellen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant