De Eerste Lions Colf Cup vond plaats op de golfbaan Catherinenburg in Melissant waarbij de mooie 18 holes zijn gelopen door de deelnemende teams.
De Eerste Lions Colf Cup vond plaats op de golfbaan Catherinenburg in Melissant waarbij de mooie 18 holes zijn gelopen door de deelnemende teams.

Eerste Lions Golf Cup een groot succes

Algemeen 349 keer gelezen

Voor de goede doelen Hospice Calando en Stichting vakantiewoning de Leeuw(inn) is zaterdag 13 mei een mooi golftoernooi georganiseerd door Lionsclub Goeree-Overflakkee. Deze vond plaats op de golfbaan Catherinenburg in Melissant waarbij de mooie 18 holes zijn gelopen door de deelnemende teams. In totaal is er €5000,- opgehaald voor de goede doelen, een mooi bedrag voor deze eerste editie van de Lions Golf Cup op Goeree-Overflakkee! 

De zonnige zaterdagmiddag begon met een welkomstdrankje, waarna de deelnemers volgens Texas Scramble methode de competitie met elkaar aangingen. In flights van 4 speel je telkens de beste bal, hierdoor is het ongeacht de handicap altijd leuk om mee te spelen en blijft het spannend tot de laatste hole. Het team ‘Camping het Reigersnest’ ging uiteindelijk met de winst en de door Kees Dolman uitgereikte wisselbeker naar huis! 

Na een korte uitleg over de goede doelen door John Kremers van Stichting Calando en Jaap Lagendijk van Stichting vakantiewoning voor gehandicapten de Leeuw(inn) is er nog gezellig nagetafeld in Melissant. Inclusief een fijne barbecue, verzorgd door Golfbaan

Catherinenburg.
Het was een stralende dag, mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en vrijwilligers.Door de inzet van Ewout Gebraad van de golfbaan en golfpro Leo van Bennekom was ook op de baan alles goed geregeld en met de gesponsorde golfballen kan natuurlijk nog lang worden gegolft. We willen als Lions Club Goeree-Overflakkee dan ook iedereen bedanken voor jullie bijdrage. Met veel enthousiaste deelnemers op naar een tweede editie volgend voorjaar!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant