Op links de dames van Windfonds Krammer, op rechts de creatieve helden en in het midden de oudste en jongste leerling en de schooldirectrice.  Foto: Sam Fish
Op links de dames van Windfonds Krammer, op rechts de creatieve helden en in het midden de oudste en jongste leerling en de schooldirectrice. Foto: Sam Fish © Sam Fish

Nieuw schoolplein voor de Pannebakker

Algemeen 437 keer gelezen

Het was even wennen voor de leerlingen toen ze terug op school kwamen na de herfstvakantie. Ze hadden ineens een heel nieuw schoolplein!

Door Sam Fish

Met een bijdrage vanuit Windfonds Krammer kon de school de bedachte plannen uitvoeren. In april hadden ze de cheque overhandigd gekregen. Er ging echter nog wat tijd overheen om alle vernieuwingen in gang te zetten. Met een eigen bijdrage van 10.000 euro en een cheque van 20.000 euro is een prachtig nieuw schoolplein gerealiseerd.
Tijdens de herfstvakantie is er hard gewerkt aan het nieuwe plein. Een glijbaan, klimrek, balanceerpaaltjes, een klimwand en een compleet ontdekparcours. Het is er allemaal bijgekomen in één enkele week. En daarbij is er nog een hoop bebossing geplant en in het voorjaar komt er nog meer bij. Dat kon in het najaar niet geplant worden.

Bedankjes 
Het nieuwe schoolplein werd geopend op dinsdag 15 november. Daarbij mochten de jongste en oudste leerlingen het lint doorknippen. Die eer was weggelegd voor Stacy die een dag eerder 4 was geworden. Zij mocht het lint doorknippen samen met Shinobu die op diezelfde dinsdag 13 jaar werd.
Maar voordat het grote moment kon plaatsvinden moesten er wat mensen bedankt worden. Dat waren Remco van de Sopogo en juf Jozien. Zij hadden samen de plannen gemaakt en de aanvraag voor de subsidie ingediend bij het windfonds. En ook Annelies van den Brink en Suzanne Vervloet van Windfonds Krammer werden bedankt voor hun bijdrage. Alle vier kregen ze een luid applaus van de kinderen en een bosje bloemen.

Uit de krant

Uit de krant