Acting The Maggot Promo
Acting The Maggot Promo Acting The Maggot

Iers feest in Oude-Tonge

Algemeen 809 keer gelezen

Aanstaande zaterdag 19 november zal Hotel-Restaurant Lely in Oude-Tonge voor een avond omgetoverd worden tot Ierse pub. De Ierse feestband Acting The Maggot komt dan een optreden verzorgen in de feestzaal van het hotel.

Het is inmiddels een traditie geworden in Oude-Tonge dat Acting The Maggot komt optreden. Ze spelen er dit jaar al voor de vierde keer. De laatste editie in 2021 was stijf uitverkocht en ook nu hopen ze weer op een gezellig volle feestzaal. Zanger van de band Maarten de Gans vertelt: “Het is elk jaar een groot feest. De eerste keer speelden we voor zo’n 50 mensen. De laatste keer waren het er al bijna 200. Het wordt elk jaar gezelliger.”

Dit weekend, op zaterdag 19 november, zal Acting The Maggot wederom een avond spelen en de meest bekende feest- en folksongs uit de Ierse muziekgeschiedenis laten horen. Een avond met muziek van bands als The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van mooie traditionals tot opzwepende rock. Alle ingrediënten en uiteraard het bekende Ierse donkere bier Guinness zijn aanwezig om er in Oude-Tonge een geweldige Ierse avond van te maken.

Tickets
Toegangskaarten zijn te koop bij Hotel-Restaurant Lely of via de website van Acting The Maggot en kosten € 16,- in de voorverkoop.
De zaal is zaterdag 19 november open om 19:30 uur en de band zal de eerste set rond 20:30 uur spelen.

Hotel-Restaurant Lely: Kaai 14, 3255 AG Oude-Tonge­­
https://www.actingthemaggot.nl/event/acting-the-maggot-in-hotel-restaurant-lely-2022/

Uit de krant

Uit de krant