De commissieleden zijn al in de stemming van het thema ”Duizend-en-een-nacht”
De commissieleden zijn al in de stemming van het thema ”Duizend-en-een-nacht”

Veteranentoernooi TV Menheerse

Algemeen 849 keer gelezen

Van maandag 31 oktober tot en met zondag 6 november organiseert Tennis Vereniging Menheerse weer het Fitr-Veteranentoernooi. TV Menheerse organiseert dit jaar voor de 36e maal het Veteranentoernooi en daar hoort om de feeststemming te verhogen natuurlijk een thema bij. Dit jaar is, zoals op de foto is te zien, gekozen voor het thema “Duizend-en-een-nacht”. Het clubgebouw zal dan ook in die sfeer zijn versierd. Iedere avond zullen vrijwilligers de deelnemers en het publiek zeer smakelijke maaltijden voorschotelen en gaan er ’s avonds hapjes rond.

Veteranen?
De term “veteranen” moet met een flinke korrel zout worden genomen, want we hebben het hier over een toernooi voor de leeftijdsgroep van 35 jaar of ouder! Ben je 34 en word je dit jaar nog 35? Dan mag je ook meedoen!Met dit toernooi weet TV Menheerse altijd een grote schare tennisliefhebbers van heel Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Voorne-Putten, Tholen en de Hoekse Waard te trekken.

Altijd minimaal twee keer spelen
Op het Veteranentoernooi worden uitsluitend dubbelpartijen gespeeld.
Er wordt gespeeld in sheets of in poules, gebaseerd op de KNLTB-rating. Wanneer je in een sheet speelt is er ook een verliezersronde, zodat elke speler in ieder geval twee partijen kan spelen. Dit toernooi is geen KNLTB-toernooi en is dus niet van invloed op de speelsterkte van de spelers. Dit betekent dat ook niet-leden en oud-leden ook mee mogen doen.

Inloopochtend 55+
Fitr wil graag “bewegen” stimuleren. Daarom is er op woensdagochtend 2 november gedurende het toernooi een inloopochtend voor 55+’ers. Deze ochtendactiviteit staat los van deelname aan het toernooi en is gratis. Deze wordt aangeboden door Fitr. Vanaf 9.30 uur is het inloop met een kopje koffie of thee en wat lekkers erbij. Om 10.00 uur starten de partijen van telkens een half uur, waarbij voor de deelnemers door de organisatoren van het veteranentoernooi ter plekke een indeling zal worden gemaakt. Rond 12.00 uur wordt deze sportieve ochtend gezellig gezamenlijk afgesloten met een drankje. Inschrijven is niet nodig. Kom gewoon om 9.30 uur naar het tennispark!

Feestavond
Op vrijdagavond 4 november is er de traditionele feestavond. De gehele week kunnen er lootjes gekocht worden bij de dames van de organisatie en de uitslag van de verloting wordt tijdens deze feestavond bekend gemaakt. De hoofdprijs is een bon voor een overnachting op de SS Rotterdam. Daarnaast zijn er vele andere mooie prijzen. Die avond zijn er ook ludieke (playback-) optredens rond het thema “Duizend-en-een-nacht” door de organiserende commissie en andere vrijwilligers. Als daarna de muziek start, de tafels aan de kant zijn geschoven en de beentjes van de vloer gaan, weet je dat dit met recht een gezelligheidstoernooi is. Zonder de steun van de hoofdsponsor Fitr en vele andere sponsors zou een toernooi van deze omvang nooit mogelijk zijn. De toernooicommissie bedankt alle sponsors dan ook hartelijk voor hun bijdragen!

Inschrijven
Inschrijven kan nog tot en met 21 oktober a.s. Dus hebt u zich nog niet ingeschreven dan kan dit nog via www.toernooi.nl of via de link hiernaar op www.tvmenheerse.nl Het inschrijfgeld bedraagt €10,- p.p. per onderdeel, dit is inclusief een welkomstattentie. Graag tot ziens als deelnemer of bezoeker op het Veteranentoernooi bij TV Menheerse!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant