Onze speeltoestellen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, behalve tijdens het bouwen.
Onze speeltoestellen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, behalve tijdens het bouwen.

Column Frank/Janine: Teamdag op de hei

Algemeen 374 keer gelezen

Kantoorpikkie ben ik nooit geweest. Wel werkte ik lang bij een bureau-organisatie. Soms trok het management zich terug op de hei. Dan wisten we ‘duiken, er komt beleid’.

Eén keer waren wij de sjaak. Net zulk baggerweer als afgelopen weekend toen we ons meldden bij het outdoor centrum voor een teamdag. Met medeneming van een touwtje, want zo was opgedragen. Eerst in de regen een rondje kanovaren en daarna lagen er een stel palen en een stuk touw. ‘Samen een toren bouwen’ was de uitdaging waar de outdoor-medewerker ons voor stelde. 

Na afloop moesten we die weer afbreken en met elkaar praten hoe we het gedaan hadden. Bij de afsluitende maaltijd. kwam de aap uit de mouw ‘allemaal je touwtje bij je?’vroeg de directeur ‘dank jullie wel, dat was voor de grap’. 

Of hij het ook zo lollig vond toen ik in de drukte onder tafel dook en met mijn touwtje stiekum zijn schoenen aan elkaar bond? 

Dit weekend waren we op de Buutenplaets ook met palen bezig. Deze blijven staan, gaat een kabelbaan worden. 

Niet te veel praten, we volgen degene met het beste plan. Ik ben dat niet, ik zorg alleen dat alle spullen er zijn. En koffie. 

Er bij zijn? Zaterdagochtend gaan we verder.

Uit de krant

Uit de krant