Boek van Femke Meijboom is genomineerd voor een prijs.
Boek van Femke Meijboom is genomineerd voor een prijs.

Oude-Tongse auteur opnieuw genomineerd voor twee awards

Algemeen 336 keer gelezen

‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’ van Femke Meijboom is genomineerd voor een prijs. Het boek staat op de longlist van The Indie Awards, een prijsuitreiking voor boeken uitgegeven in eigen beheer. Er kan vanaf 1 februari gestemd worden.‘

Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’ is een boek voor de studenten die niet weten welke kant ze op willen nadat ze hun diploma krijgen. Femke leerde dat je niet altijd gelijk hoeft te kiezen en dat uitzoeken wat je leuk en niet leuk vindt net zo belangrijk is. Alle interviews en tips voor solliciteren en ondernemen zijn tot stand gekomen door zes interviews met inspirerende personen, zoals een docent, eindredacteur van kinderboeken en sprekers. Laat je inspireren en ontdek wat je wil in het leven!

The Indie Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om het harde werk van indie-auteurs (auteurs die niet zijn aangesloten bij een uitgeverij) te belonen en hen in het zonnetje te zetten. 

De awards bestaan uit juryprijzen en publieksprijzen. The Indie Awards 2021 wordt georganiseerd door Sanne Hillemans (Sunny Hill Books uitgeverij).
Stemmen voor de publieksprijzen waar ‘Slashwerk’ voor genomineerd is, gebeurt in de maand februari. ‘Slashwerk’ maakt kans op ‘Meest leerzame boek van 2021’ en ‘Mooiste cover van 2021’. De hele maand februari kan er gestemd worden. Na februari wordt de shortlist bekend gemaakt, met voor elke award een top drie. In april wordt bekend gemaakt wie de winnaar is geworden!

‘Slashwerk,’ het leerzame boek voor studenten, is als paperback en als e-book verkrijgbaar via de website www.femkemeijboom.nl
‘Slashwerk,’ het leerzame boek voor stude

Uit de krant