Afbeelding

Flakkeese biografie wint een prijs

Algemeen 268 keer gelezen

De biografie van de Oude-Tongenaar Jo Sala-Pollemans viel op afgelopen weekend in de prijzen. Het boek werd afgelopen november genomineerd voor The Indie Awards, maar de stemrondes gingen pas in februari dit jaar open. In maart belandde ‘Jo: Hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen’ in de top 3 van de publieksprijs ‘Meest leerzame boek van 2020’ en die prijs heeft het boek nu gewonnen!

Toen het boek op de 88e verjaardag van Jo in augustus 2020 werd uitgegeven, hadden zowel de auteurs als Jo alleen maar kunnen dromen van dit succes. In deze biografie geeft Jo een kijkje in een tijdsgeest die je tegenwoordig niet kunt voorstellen, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp uit 1953.

The Indie Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om het harde werk van indie-auteurs(auteurs die niet zijn aangesloten bij een uitgeverij) te belonen en hen in het zonnetje te zetten. 

De auteurs willen iedereen die gestemd heeft bedanken! Biografie ‘Jo’ is als paperback en als e-book verkrijgbaar via www.femkemeijboom.nl of vraag naar het boek bij je lokale boekhandel.Contactpersonen:Femke Meijboom T: 06-14176953 E: info@femkemeijboom.nl W: www.femkemeijboom.nlJoke van Vugt T: 06-21147464 E: jmvvugt@outlook.com

Uit de krant