De mensen van RepairCafé popelen om weer aan het werk te gaan.
De mensen van RepairCafé popelen om weer aan het werk te gaan.

RepairCafé Middelharnis is springlevend

Algemeen 197 keer gelezen

Mocht iemand zich afvragen hoe het met RepairCafé Middelharnis gaat, dan kan ‘ie gerust zijn, want het RepairCafé is springlevend. Sinds de corona pandemie zit het repaircafé echter al weer zes maanden dicht en heeft ze niks van zich kunnen laten horen. Dat is wellicht de reden dat men zich afvraagt of het nog wel functioneert.

Fred Warbroek is een van de organisatoren van RepairCafé Middelharnis en wil de lezers graag laten weten dat zij popelen om weer aan het werk te gaan. Toch zal men nog even geduld moeten hebben.

Hij vertelt dat zij hartstikke goed geholpen zijn met hun onderkomen bij GoedvoorGoed aan de Gerard Walschapstraat 18 in Sommelsdijk. “Eigenlijk willen wij onze werkzaamheden niet langer uitstellen en willen we een weg zien te vinden om weer te kunnen openen. Bij Joost van Welsenis hebben we een hartstikke goed onderkomen, uitstekend gereedschap en vakmensen. Maar het zijn vaak ouderen die zitten te repareren en het zijn vaak de ouderen die voor een reparatie komen. Door corona ging dat allemaal niet. Wij proberen daarom onze ruimte coronaproef te maken. Bij GoedvoorGoed mogen maar dertig mensen binnen. Als er dan vijf staan te wachten voor een reparatie, kunnen er bij Joost vijf minder binnen.”
Fred besluit: “We zijn er, maar hebben nog geen oplossing!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant