Kerstvolkszang Oude-Tonge 15 december | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl

Kerstvolkszang Oude-Tonge 15 december

  •   61 keer gelezen

Traditie getrouw zal de kerstvolkszang weer plaatsvinden. Na meer dan 30 jaar is deze middag niet meer weg te denken met vorig jaar 450 bezoekers.

Natuurlijk zullen de traditionele liederen als o.a. Stille Nacht en Nu Zijt Wellekome als samenzang niet ontbreken. Daarnaast zal het parochiekoor St. Cecilia zich presenteren met een geheel nieuw repertoire. Tevens is er weer een kerstkinderkoor gevormd van bijna 30 kinderen. Deze zullen ongetwijfeld weer verrassen en vertederen.

Beide koren staan o.l.v. Nelleke Bruggeman. Het kinderkoor zal daarbij muzikaal ondersteund worden door John Damen met gitaar, Madee van Hooff met alt saxofoon en Mark Koole met Cajon. Het gemengd koor wordt begeleid op dwarsfluit door Carolien Kranse.
Verder zal optreden, sopraan Margreet van Maanen met o.a. Ave Maria. Beide sopranen zullen samen het Panis Angelicus uitvoeren. Daarnaast de zeer jeugdige sopraan Chloé de Waal. Met haar 15 jaar nog te jong voor het conservatorium krijgt zij wel op dat niveau les. Zij zal zeker verrassen met My Dancing Day. Ook haar broer Tygo de Waal is van de partij. Met zijn 12 jaar bespeeld hij op virtuoze wijze de Alt viool en zal Crystal Lize vertolken.

Deze drie solisten zullen individueel op de piano worden begeleid door Sjaliene de Waal. De moeder van beide jeugdige solisten. Gedrieën verzorgen zij ook samen een optreden met O Holy Night.
De samenzang zal weer vakkundig worden begeleid door Ron Braber op het prachtige orgel. Lida Sala zal de samenzang dirigeren. De presentatie is in handen van Wendy Tuns. Na haar ongetwijfeld mooie verrassende openingswoord kunt u gaan genieten van deze mooie middag.

De organisatie hoopt u te begroeten op zondagmiddag 15 december a.s. Na afloop is er gelegenheid achter in de kerk elkaar te ontmoeten onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocomel.

Dit alles vindt plaats in de Rooms Katholieke Kerk Onze Lieve Vrouwe hemelvaart, Nieuwstraat 8, Oude-Tonge. Aanvang: 15.00 uur.
De kerk is open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>