Cbs Prins Maurits krijgt derde certificaat School op SEEF | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Cbs de Prins Maurits in Dirksland kreeg het derde label School op SEEF uit handen van wethouder Feller.  Foto: Sam Fish
Cbs de Prins Maurits in Dirksland kreeg het derde label School op SEEF uit handen van wethouder Feller. Foto: Sam Fish (Foto: Sam Fish)

Cbs Prins Maurits krijgt derde certificaat School op SEEF

  •   40 keer gelezen   Actueel

Feest op christelijke basisschool de Prins Maurits in Dirksland. Daar kregen ze op donderdag 6 juni namelijk voor alweer de derde keer het label School op SEEF uitgereikt.

Door Sam Fish

"De Prins Maurits is een school die vertrouwd is met School op SEEF en dat dragen jullie ook graag uit," zegt wethouder Peter Feller bij de overhandiging.
"Jullie doen altijd enthousiast mee met activiteiten die door de overheid worden georganiseerd en organiseren daarnaast ook zelf nog activiteiten. Daarom is het aan mij de eer om jullie te vertellen dat jullie de herlabeling mogen ontvangen."
Een school kan het label School op SEEF ontvangen als ze zich inzetten voor verkeersveiligheid. Dit geldt voor zowel theorie- als praktijklessen. "We proberen als gemeente er altijd voor te zorgen dat het goed gesteld is met de veiligheid in het verkeer. Maar als we het echt veilig willen hebben, dan moeten we dat samen doen," laat de wethouder weten. "Dat jullie voor de derde keer het certificaat krijgen laat zien dat jullie er helemaal voor gaan."

Overhandiging
Naast een certificaat krijgt de school € 250,- cadeau van de gemeente. Van het geld heeft de school een soort fiets aangeschaft voor de kleuters waarmee de kinderen hun hand-oog coördinatie kunnen verbeteren.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>