Door kennis te maken met technische bedrijven uit de regio kreeg men een goed beeld van de praktijk.
Door kennis te maken met technische bedrijven uit de regio kreeg men een goed beeld van de praktijk.

Open dag GO-College succesvol

Actueel 444 keer gelezen

Oude-Tonge - Het pand aan de Boezemweg 13S in Oude-Tonge werd zaterdag 19 januari druk bezocht. GO-college opende zijn deuren voor eenieder die een neus heeft voor techniek en daar zijn beroep van wil maken. Door kennis te maken met technische bedrijven uit de regio kreeg men een goed beeld van de praktijk.

De aanwezige bedrijven uit de regio waren: Van Wijk Installaties & Constructies, AA Installatie Groep, Damen Maaskant Shipyards Stellendam, Loonbedrijf Van der Sluijs & Van Zielst, Van Meer Industrial Services, DWT Groep, Constructiewerken C.W. de Wilde, Installatiebedrijf Deurloo, Steenbergen Mechanisatie, Foodmate, Metaaldraaierij Dekon/de Koning, Wetec en Saman Groep. Naast de presentatie van hun eigen bedrijf gaven zij volop informatie over de leerwerkplekken die in samenwerking met GO-college tot stand komen.

Jan de Jong, directeur-initiatiefnemer van GO-college, kijkt tevreden terug op deze open dag. "Mede door de nauwe samenwerking en betrokkenheid van technische bedrijven uit de regio was het een groot succes. Want niet alleen collega-docenten, maar ook mensen uit het werkveld hebben veel aankomende techneuten warm kunnen krijgen voor een loopbaan in de techniek. Kortom: een geslaagde dag!" aldus de Jong.

Over GO-college
GO-college kleinschalig en daardoor persoonlijk. Het staat met één been in het bedrijfsleven, waardoor het zowel gericht is op de praktijk als op de toekomst. Door de samenwerking met het regionale bedrijfsleven en op maat gemaakt onderwijs rondt men zijn opleiding sneller af dan gebruikelijk.
Zie www.gocollege.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant