Afbeelding

Tabletcafé voorlezen Bookchallenge Aanschuifkoor

Actueel 162 keer gelezen

Nieuwe website met de activiteiten en cursussen van de Bibliotheek
De Bibliotheek is méér dan het lenen van een boek! Met ingang van september starten ook alle activiteiten weer bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta; van Aanschuifkoor tot Boek&Film-avond en van Tabletcafé tot Peuterochtend. Het overzicht van alle activiteiten is vanaf heden te vinden op www.bzhd.nl/activiteiten
Ook het cursusseizoen gaat weer van start. Alle cursussen zijn te vinden op www.bzhd.nl/cursussen

Tabletcafé
Heb je een Tablet en wil je er meer uit halen? Schuif dan aan in het Tabletcafé. Met elkaar worden er nieuwe apps ontdekt, tips&trucs gedeeld en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.
Vrijdag 7 september| Aanvang 15.00 | Bibliotheek Ouddorp | Toegang gratis
Vrijdag 14 september | Aanvang 10.00 |Bibliotheek Oude-Tonge | Toegang gratis

Voorlezen in de Bibliotheek
Elke woensdagmiddag om 14:00 uur wordt er voorgelezen in de Bibliotheek in Middelharnis.
Kinderen kunnen aanschuiven om te luisteren naar een mooi verhaal. Daarna is er een leuke verwerkingsopdracht in de vorm van een spelletje, kleurplaat of knutselwerkje.
Iedere woensdagmiddag | 14.00 uur| Bibliotheekvestiging Middelharnis

Bookchallenge September
Doe jij al mee aan de maandelijkse Leesuitdaging van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta? Op de Facebookpagina BookChallenge 2018 wordt op de 1e van de maand de nieuwe leesuitdaging bekend gemaakt. Voor september is de Leesuitdaging: Lees een kinderboek. Lees je mee?


Aanschuifkoor
Donderdag 13 september tussen 14.00 en 15.30 uur kun je in Het Diekhuus in Middelharnis aanschuiven bij het Aanschuifkoor. Er wordt gezongen onder leiding van Germaine Compier, bekend van o.a. d cursussen 'Zing je Fit' en koorcoaching in Hellevoetsluis. Met elkaar worden bekende meezingers gezongen, veelal in het Nederlands, maar ook Engelstalige muziek.
Toegang gratis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant