'Vrijheidsconcert 75 jaar' een groot succes! | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
"We zien hoe kostbaar vrijheid is aan de situaties in andere landen in de wereld. Goed om te beseffen welk een groot goed vrijheid is."
"We zien hoe kostbaar vrijheid is aan de situaties in andere landen in de wereld. Goed om te beseffen welk een groot goed vrijheid is." (Foto: )

'Vrijheidsconcert 75 jaar' een groot succes!

  •   27 keer gelezen   Actueel

Sommelsdijk - Op vrijdagavond 11 oktober vond het 'Vrijheidsconcert 75 jaar' plaats. Ruim 300 mensen hadden een kaartje gekocht. Zij genoten in Recreatiecentrum De Staver van een indrukwekkend optreden van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman opende de avond. In haar toespraak stond zij stil bij onze vrijheid. "We zien hoe kostbaar vrijheid is aan de situaties in andere landen in de wereld. Daarom is het goed om stil te staan en te beseffen welk een groot goed vrijheid is."

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht gaf de primeur van de unieke show 'Soul in the Air'. Met een verrassende samenwerking tussen het orkest en vier zangers, werd het publiek muzikaal meegenomen door de afgelopen 75 jaar. Ondersteund door een imposante lichtshow werden er aangrijpende én moderne nummers gespeeld. De Sir Oliversband, The Bigband of Plenty uit Den Bommel maakte de afterparty tot een succes. Met hun enthousiasme en pakkende sound speelden zij populaire nummers van 'toen en nu'.

Met het vrijheidsconcert werd de aftrap gedaan voor 'Vier je Vrijheid 2020' op Goeree-Overflakkee. In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. Dit zal landelijk herdacht en gevierd worden. Op Goeree-Overflakkee worden activiteiten georganiseerd tussen 1 april en 9 mei 2020.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>