Kindertheatervoorstelling Prinses op de Erwt (30 april in Strandtheater Houten Kaap
Kindertheatervoorstelling Prinses op de Erwt (30 april in Strandtheater Houten Kaap Anke Engels

Meivakantie op Ouddorp Duin

Algemeen 347 keer gelezen

Ouddorp – De meivakantie is weer in aantocht, dus dat betekent weer een vol programma op Ouddorp Duin. Bij Strandtheater Houten Kaap zijn er verschillende voorstellingen, workshops familiebingo’s en andere activiteiten, binnen en buiten.

Toneelgroep het Kleine Theater is weer terug in de Houten Kaap met de voorstelling Prinses op de Erwt op dinsdag 30 april. Eerder was deze toneelgroep al in de Houten Kaap met de hilarische voorstellingen Roodkapje, Rapunzel en Hans en Grietje. Het zijn sprookjes met een bijzondere en grappige twist. Leuk voor de hele familie! Deze keer gaat de voorstelling over Prins Alexander Ludovik Stoffel van Stavernijen. Hij komt er niet langer onderuit: hij moet trouwen. Natuurlijk wel met een echte prinses, zo een met een tere en gevoelige huid. Met zijn paard Hendrik reist hij de hele wereld over om haar te zoeken. Maar hij vindt haar niet. Dan, op een stormachtige nacht staat ze ineens voor zijn poort. Een echte prinses! Hoe komt hij er nu achter of ze een tere en gevoelige huid heeft? Een wervelende voorstelling vol humor en verrassende wendingen.

Op woensdag 2 mei staat de Houten Kaap in het teken van bouwen, met een grote legotafel, bamboe bouwen en met grote houten bouwpakketen van Palènpa, bouwen we hutten. In de avond is er weer, zoals iedere eerste woensdag van de maand, de Biebfilm, met deze keer de film The unlike Pilgrimage of Harold Fry.

Donderdag 3 mei komt kunstenares Cristina Vaudo een mooie ouder-kind schilderworkshop geven, met het thema vogels. In de avond (op 3 en 8 mei) is er weer een oergezellige Familiebingo. 

Met Hemelvaart, op donderdag 9 mei, is de KinderKunstDag, met vele verschillende kunstzinnige workshops en activiteiten, zoals graffity, schilderen, theatersport en muziek maken. Voor de workshops zijn beperkte plekken, dus schrijf je snel in via de website. Op zaterdag 4 mei en zaterdag 11 mei zijn er leuke familieshows met jongleren, acrobatiek, magie en comedy.

Ook buiten is er veel te doen op Ouddorp Duin. Zo zijn er springkussens (28 april) en straattheater (5 mei). Wekelijks kan je slootjes struinen, boogschieten en meedoen met de gave clinics van Surfschool Natural High, zoals surfskaten en surfen. Natuurlijk kan je ook altijd een potje minigolf spelen of een bmx-fiets of step huren voor op de uitdagende pump track van Ouddorp Duin.

Kijk voor het volledige programma op ouddorp-duin.nl of op houtenkaap.nl en bestel alvast je tickets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant