Afbeelding
Pixabay met dank aan jarmoluk

Oproep vrijwilligers voor Formulierenhulp

Algemeen 367 keer gelezen

Formulierenhulp van Stichting ZIJN ondersteunt mensen die moeite hebben met administratieve procedures en het invullen van (digitale) formulieren. Samen met een team toegewijde vrijwilligers staan ze klaar om mensen te helpen hun inkomen op orde te houden en te kijken naar de doelen die men wil bereiken. 

Dat kan gaan om het aanvragen van toeslagen, uitkeringen, voorzieningen (zoals de voedselbank, kindpakket, kwijtscheldingen) en in bepaalde gevallen om hulp bij de aangifte  inkomstenbelasting en het schrijven van bezwaren. 

Doel
Het doel is om de stress bij het invullen van belangrijke documenten te verminderen en om mensen toegang te geven tot diensten en voordelen waar ze recht op hebben.

Jouw hulp
Vind jij het leuk om met heel verschillende mensen in contact te komen en hen te helpen met administratieve taken? Sluit je dan aan bij ons team en maak het verschil in het leven van mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Interesse?
Heb je interesse of wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Tanja Nieuwpoort of Miranda Lagerwerf op telefoonnummer (0187) 48 33 66 of stuur een e-mail naar formulierenhulp@zijngo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant