Afbeelding

Start Seizoen Feest op Ouddorp Duin

Algemeen 771 keer gelezen

Ouddorp – Zaterdag 30 maart viert Ouddorp Duin het begin van het seizoen! Op deze dag kun je van 11.00 tot 17.00 uur alle verschillende Ouddorp Duin-activiteiten proeven die het gehele jaar door georganiseerd worden door de Houten Kaap, Natural High en Strand Resort Ouddorp Duin. Er is ook veel lekkers te halen, dus koop gemakkelijk een stempelkaart voor €12,50 en probeer van alles uit!

Programma
Vanaf 11.00 uur kan je je inschrijven voor verschillende outdooractiviteiten, zoals boogschieten, powerkiten of surfskaten. Ook kan je deze dag met korting (als je de stempelkaart koopt) een fiets of step huren voor op de pump track of minigolfsticks voor de minigolfbaan.

Verder zijn er de hele dag op het plein en in de zaal van Strandtheater Houten Kaap diverse activiteiten, zoals springkussens, eendjes vissen, schminken, glittertattoos, hairwraps, een mega bubbels blazen, knutselen bij de Kunstbus en ponyrijden. In het Houten Aap Kidscafé kan je meedoen met de chocoworkshop, tekenen of spelletjes doen. Om 11.00 uur is er yoga in de zaal en om 13.00 uur een knikkerlab.

Lekkers
Op het plein is het druk met de foodtruck van Restaurant Bij Marc, met onder andere churros en friet. Ook zijn er popcorn en poffertjes van de Houten Kaap. Met je stempelkaart in de hand kan je kiezen welk lekkers je wil! Verder kan je de hele dag plaatjes aanvragen bij de Funktrunk en lekker dansen op het plein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant