Michel Landzaad in zijn gloednieuwe Foodtruck.
Michel Landzaad in zijn gloednieuwe Foodtruck.

Unieke Foodtruck: Taste Experience On Wheels

Algemeen 908 keer gelezen

Oude-Tonge- M4Events&Catering is in de loop der jaren een begrip geworden op Goeree-Overflakkee en ver daarbuiten. De leus “kwaliteit is bij ons standaard” kan door velen worden beaamd.

Door Henk Blanke

In 1986 begon Michel Landzaad zijn carrière in de horeca, eerst zes jaar als assistent-bedrijfsleider en daarna nog zestien jaar als bedrijfsleider van de Grutterswei in Oude-Tonge. Daar verwierf hij al snel naam een faam door het organiseren van o.a. vele honderden bruiloften en partijen. Ook diverse catering opdrachten werden door hem uitgevoerd tot in Duinkerken toe.
Niets was onmogelijk. Samen met zijn vrouw Lisette en zijn zeer gewaardeerde medewerkers voldeed hij aan vrijwel alle wensen van de gasten.
Het was hard werken, maar het dankbare publiek inspireerde hem iedere keer weer.

Op eigen benen
Die inspiratie deed Michel en Lisette besluiten de vleugels verder uit te slaan. In 2008 openden zij lunchroom Inside aan de Korendreef in Middelharnis. Zoals te verwachten maakten zij ook daar een bloeiende zaak van.
Tussendoor werden ook vele catering opdrachten tot volle tevredenheid van de klanten uitgevoerd. Ondernemerschap blijft echter altijd kriebelen. Dat deed Michel en Lisette in 2012 besluiten om een nieuwe Core Business te beginnen: Cateringbedrijf M4Events&Catering.
Zij begonnen bescheiden, maar al snel groeide het bedrijf. Niet verwonderlijk, want ook in deze enigszins andere tak van sport bleken zij te excelleren
Bruiloften en partijen, open dagen, bedrijfsopeningen, feesten, maar ook lunches, barbecues en (thematische) buffetten, alles wordt door hen piekfijn geregeld. Daarbij maakt het niet uit of het nu voor 25 of voor 2000 man is of dat het binnen of buiten georganiseerd moet worden. Alles is in principe mogelijk.

De leuze ‘M4Events&Catering ont-zorgt’ wordt in optima forma waar gemaakt.
Al deze activiteiten hebben steeds weer één gemeenschappelijke noemer: Kwaliteit.

Foodtruck 
En toen kwam corona, de spelbreker voor vele bedrijven en voor de horeca in het bijzonder. Ook het bedrijf van Michel en Lisette, inmiddels bijgestaan door hun zoon Julian, ontkwam niet aan de zeer negatieve gevolgen ervan.
Jaarlijks verzorgden zij ruim 200 opdrachten, die vrijwel in zijn geheel wegvielen.
Bij de pakken neerzitten past echter niet in hun levensmotto, innovatief denken daarentegen des te meer. Dat heeft zich op een bijzondere manier vertaald in een foodtruck, met het welluidende opschrift ‘Taste Experience on Wheels’.
De foodtruck is de nieuwe loot aan het bedrijf, voorzien van een zeer complete mobiele keuken met alle benodigde ingebouwde voorzieningen.
Hij kan dienen als ondersteunende unit bij grotere feesten. Het geeft een extra dimensie als je bijvoorbeeld een vers bereide hamburger of een ander heerlijk gerecht tijdens een feest kan afhalen bij de truck.
De foodtruck kan ook separaat gebruikt worden, bijv. bij elk soort openlucht evenement. Een paar statafels, wat stoelen eromheen en iedereen kan genieten.

Genieten
Genieten wordt het gegarandeerd. De foodtruck onderscheidt zich niet alleen door zijn luxe uitstraling, maar ook door de producten die daarin bereid worden.
Luxe Wagyu-Angus Burgers, vegan producten, luxe Loaded Dipper Fries, het is zomaar een greep uit het assortiment.
Voor elk soort evenement of feest kan de foodtruck worden ingezet om de wensen van de klant volledig in te vullen.
Kortom:’ Taste Experience On Wheels’ staat garant voor een geweldige smaak beleving.

Uit de krant