Stichting Jarige Job zorgt ervoor dat alle kinderen in Nederland een fijne verjaardag kunnen vieren. Ook als daar geen geld voor is.  Foto: Stichting Jarige Job
Stichting Jarige Job zorgt ervoor dat alle kinderen in Nederland een fijne verjaardag kunnen vieren. Ook als daar geen geld voor is. Foto: Stichting Jarige Job

Elk kind verdient toch een leuke verjaardag?!

Algemeen 323 keer gelezen

Tienduizenden kinderen in Nederland kunnen hun verjaardag niet vieren zoals het zou moeten bij kinderen. Er is simpelweg geen geld voor. Maar de mannen van de Ronde Tafel 118 steken daar een stokje voor!

Door Sam Fish

Tot en met 1 december kun je namelijk een heerlijk Flakkees pakket bestellen. Deze bestaat uit echte Flakkeese bolussen en kruukplaetjes die worden gemaakt door Bakkerij Bienefelt in Middelharnis. "We hopen natuurlijk heel veel pakketten te verkopen om een zo mooi mogelijk bedrag af te kunnen leveren," vertelt initiatiefnemer Stefan Verduijn. Het goede doel waar dit allemaal voor is? Stichting Jarige Job! Alleen dit jaar heeft de stichting per maand al zo'n 7000 verjaardagsboxen opgestuurd. In zo'n box zit alles wat een kind nodig heeft voor een leuke verjaardag. Denk aan slingers, versieringen, een traktatie voor op school en zelfs een cadeautje!

Steun Jarige Job
Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit prachtige doel? Bestel dan een pakket via jarigejobactie@gmail.com.. Via dat mailadres kan ook een losse donatie gedaan worden. "We gaan in januari langs bij de stichting in Rotterdam, mits de maatregelen het toelaten. Het zou fantastisch zijn als we dan een prachtige cheque kunnen overhandigen," zegt Stefan. "En als we daar dan toch zijn, gaan we gelijk helpen met het inpakken van wat dozen. Even de handen uit de mouwen steken voor deze kinderen, dat is een kleine moeite voor ons."

Meer informatie
Wil je meer informatie over de actie, over de Ronde Tafel of over stichting Jarige Job? Kijk dan op www.rt118.nl.

Uit de krant