Jan-Kees Mijnders en Petry Hoofdman bij hun bedrijfsauto met bedrijfsnaam.
Jan-Kees Mijnders en Petry Hoofdman bij hun bedrijfsauto met bedrijfsnaam.

GO Dak en Gevel ontzorgt de opdrachtgever

Algemeen 1.416 keer gelezen

Sommelsdijk- Een surplus aan vakkennis. Overlopend van ambitie, gaan voor echt ambachtelijk vakwerk. Ingrediënten genoeg om aan de basis te staan van een bloeiend bedrijf: GO Dak en Gevel.

Door Henk Blanke

Petry Hoofdman en Jan-Kees Mijnders leerden elkaar jaren geleden kennen op de werkvloer bij een bedrijf dat prefab dakkapellen maakte. Het klikte meteen. Dezelfde werkwijze, inzichten, arbeidsmentaliteit en dezelfde wil om vooruit te kijken. Ieder ging uiteindelijk zijn eigen weg. Vele werkgevers en jaren ervaring later ontmoetten zij elkaar weer. Hun ideeën van vroeger borrelden weer op: een eigen bedrijf beginnen. Er ontspon zich een discussie over hoe dat bedrijf er uit moest komen te zien. Gevolg: het concept van GO Dak en Gevel was geboren. In november vorig jaar werd de inschrijving bij de K. v. K. gerealiseerd. En op 1 december was het zover. Het bedrijf ging van start. Dankzij de al opgebouwde goede naam van ieder persoonlijk, gelijk met een grote klus.

Bedrijf gericht op Goeree-Overflakkee
GO staat voor Goeree-Overflakkee. Het werkgebied is het eiland, maar daarbuiten is natuurlijk ook mogelijk. Het bedrijf werkt vooral voor particulieren. En die willen zij van A tot Z ontzorgen. Meedenken op alle fronten wanner iemand een dakkapel wil laten plaatsen. Van constructietekening, de keuze van het materiaal, het aanvragen van bouwvergunning, de perfecte, kundige plaatsing tot en met de uitgebreide service. De dakkapellen worden zoveel mogelijk gemaakt in hun werkplaats aan de Boerenweg in Sommelsdijk. Daardoor kunnen ze in één dag worden geplaatst.

Milieubewust
GO staat ook voor Groen Ondernemen. Bij de constructies gaan Petry en Jan-Kees zoveel mogelijk milieuvriendelijk te werk met weinig milieubelastende en circulaire materialen. De dakbedekking van de dakkapellen bijv. bestaat uit EPDM, dat rubber als grondstof heeft. Dit wordt naadloos gelegd, waardoor de kans op lekkage minimaal is. EPDM kan ook uitstekend dienen als ondergrond voor mos, dat isolerend en CO2 reducerend werkt. Daar waar mogelijk en indien gewenst door de opdrachtgever maken zij gebruik van onderhoudsarm kunststof, m.n. voor gevelonderhoud en renovatie. Kunststof en houten kozijnen en deuren en gevelbekleding kunnen in alle variaties geplaatst worden.

Samenwerking
GO Dak en Gevel is een jong bedrijf, dat samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Samen weet je meer, samen sta je sterk en dan weet je het beste uit elkaar te halen. Dat realiseren zij in hun eigen bedrijf en zoeken dat ook, daar waar nodig, met andere bedrijven. Dat levert op waar GO Dak en Gevel voor staat: kwaliteit, met als doel tevreden klanten. Info: dak-en-gevel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant