Afbeelding

Niek Baar en Ben Kim komen opnieuw naar De Overkant

Algemeen 490 keer gelezen

De Overkant in Ouddorp is verheugd om de terugkeer aan te kondigen van het dynamische viool- en vleugelduo, Niek Baar & Ben Kim. Dit getalenteerde duo heeft de internationale podia veroverd en prijkt regelmatig op het scherm in de uitzendingen van Podium Klassiek op TV. Wie hun namen op Google opzoekt, zal snel onder de indruk raken van hun indrukwekkende repertoire en groeiende bekendheid.

Het concert vindt plaats op woensdag 1 november en biedt een unieke gelegenheid voor muziekliefhebbers op Goeree-Overflakkee om deze talenten van de klassieke muziek live in actie te zien. Hoewel het exacte programma nog moet worden onthuld, kunnen de vaste Nieuwsbrieflezers er zeker van zijn dat ze als eerste op de hoogte worden gebracht. Als u nog geen abonnee bent op de Nieuwsbrief van De Overkant, kunt u zich aanmelden via de officiële website www.deoverkantouddorp.nl

De toegangskaartjes zijn verkrijgbaar voor € 25,00 en kunnen worden gereserveerd via VVV op 0187-681789. Bij de prijs is koffie, thee en een glas wijn inbegrepen, waardoor het publiek een complete en fijne avond uit kan verwachten. Het concert begint om 20.00 uur. De Overkant is open vanaf 19.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant