Alexandra Meijer, eigenaar Hans Meijer Advies, en  Bert Zwanenburg, voorzitter van MSV&AV Flakkee bij de ondertekening.
Alexandra Meijer, eigenaar Hans Meijer Advies, en Bert Zwanenburg, voorzitter van MSV&AV Flakkee bij de ondertekening.

Hans Meijer Advies sponsor Penaltybokaal en Familiedag MSV&AV Flakkee

Algemeen 1.497 keer gelezen

Het bestuur van MSV&AV Flakkee en de directie van Hans Meijer Advies breiden de bestaande sponsorovereenkomst uit, gericht op activiteiten voor het gezin.

Eigenaar Alexandra Meijer: “Als bedrijf willen wij ons graag inzetten voor de o.a. de jeugd, waarbij samen spelen en bewegen voor ons belangrijk is.

Participeren in de samenleving, activiteiten organiseren, waaraan iedereen kan meedoen of hij/zij nu lid is van een verenging is of niet.

MSV&AV Flakkee biedt ons een podium om via de verbinding van onze bedrijfsnaam aan enkele (familie) evenementen ons sterk eilandelijke merk verder uit te bouwen.
Daarbij ondersteunen wij hun jeugd activiteiten van harte en verbinden onze naam als jeugdsponsor aan de vereniging van een langere periode”.

Voorzitter Bert Zwanenburg is blij met deze ondersteuning : “Met Hans Meijer Advies werken wij al lang samen, vanaf de Superstars tot aan de Familiedag zijn zij reeds gedurende vele jaren partner in het competitief te laten samenspelen van onze jeugdleden, met als jaarlijks eindstation de Familiedag, de traditionele afsluiting van het sportseizoen, waarbij groepsactiviteiten tussen de jeugd en hun ouders altijd een waar spektakel oplevert.”

Noot voor de redactie: Op de bijgevoegde foto ziet uit links Alexandra Meijer, eigenaar Hans Meijer Advies en rechts Bert Zwanenburg, voorzitter van MSV&AV Flakkee.

Voor vragen over dit persbericht gelieve contact op te nemen met 

Bert Zwanenburg 06-51193643.

Uit de krant