De vele automodellen, tractoren en motoren, vaak in nog een heel goede staat, zijn het bekijken meer dan waard.
De vele automodellen, tractoren en motoren, vaak in nog een heel goede staat, zijn het bekijken meer dan waard.

Oldtimerdag en open dag op zorgboerderij Geusjes Stee

Algemeen 1.352 keer gelezen

Op zaterdag 24 september wordt op het terrein van zorgboerderij Geusjes Stee in Nieuwe-Tonge de jaarlijkse grote oldtimerdag georganiseerd. De vele automodellen, tractoren en motoren, vaak in nog een heel goede staat, zijn het bekijken meer dan waard. Tevens staan er op het gezellig aangeklede terrein enkele tientallen kramen waar jong en oud zich kan vermaken. Van kleding, sieraden tot mooie prulletjes; aan niets zal het ontbreken. De gehele dag door zal het rad van avontuur zijn rondjes draaien.

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, van een suikerspin tot een broodje hamburger. Natuurlijk ontbreekt de ijskraam niet.
De bezoekers kunnen op deze dag tevens meer te weten komen welke mogelijkheden de zorgboerderij biedt. Het is een plek, waar kinderen en cliënten in een veilige omgeving dagelijks dagbesteding krijgen.

De opbrengst van de dag wordt besteed aan een duofiets met trapondersteuning.

Wie met de auto komt, wordt gevraagd om zoveel mogelijk de borden te volgen waarop aangegeven staat waar kan worden geparkeerd. Dat is op het op grasland aangrenzend aan Geusjes Stee, en is bereikbaar via de dreef naast Korteweegje 24.
Iedereen is van harte welkom van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Uit de krant