Bedrijvengids

Autobedrijf D.C. Berkel hellevoetsluis B.V.

DC Berkel al meer dan 40 jaar uw Nissan Dealer voor Voorne-Putten. DC Berkel is gevestigd in zowel Spijkenisse op de Maaswijkweg 1, als in Hellevoetsluis en aan de Nijverheidsweg 6 te Hellevoetsluis.

Voor de aanschaf van een nieuwe Nissan of een gebruikte wagen kunt u terecht in onze vestiging Spijkenisse.Ons professionele verkoopteam te Spijkenisse staat altijd voor u klaar en via afspraak maken kunt u bijvoorbeeld een proefrit aanvragen. Aan de Maaswijkweg is ook een werkplaats voor alle service en onderhoud en het centrale magazijn voor onderdelen en accessoires.

Voor onze klanten woonachtig in de directe omgeving van Hellevoetsluis kunt u voor service en onderhoud van uw auto ook terecht aan de Nijverheidsweg in Hellevoetsluis.

Werkplaats

Aan de werkplaats-receptie kunt u terecht voor service, onderhoud en reparatie aan uw Nissan. Alle techniek is voorhanden en u kunt met een gerust hart uw auto of bedrijfswagen aan ons toevertrouwen. Uniek bij DC Berkel is de DCB-mobiliteitspas, deze wordt verstrekt, nadat onderhoud is uitgevoerd. Hierdoor bent u het hele jaar verzekerd van optimale service bij bijv. pech onderweg

Afbeelding

Contactgegevens

Autobedrijf D.C. Berkel hellevoetsluis B.V.

Nijverheidsweg 6

3225LL Hellevoetsluis

Tel 0181 322 700