Afbeelding

Lions Club in actie voor eenzame ouderen

Algemeen 285 keer gelezen

Op maandag 25 november 2024 staat de “Gouden Generatie” weer centraal in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam bij de 13e editie van Ger Vos zijn jaarlijks, steeds uitverkochte Feeling Good Tour.

De combinatie van het zakenleven en hulp van sponsoren en duizend betalende gasten, in actie voor onze “Gouden generatie” maakt het jaarlijks mogelijk om zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen voor een compleet verzorgde avond. Evenals de voorgaande editie zal Ger weer muzikaal begeleid worden door het grote orkest “The New Symphonics” onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Iedereen kent vast wel iemand in zijn of haar omgeving die bijna nooit meer de deur uitkomt en het verdient om een onvergetelijke avond te beleven, waar zij/hij nog lang op kan terugkijken. Zij/hij worden opgehaald en teruggebracht met luxe touringcars.

In het Nieuwe Luxor theater worden de ouderen met hulp van vrijwilligers begeleid naar de Maasfoyer waar zij voorafgaande aan het concert al een heuse preparty beleven. Onder het genot van een hapje en een drankje én live muziek komen zij al lekker in de stemming!

U KUNT HEN HELPEN!

Sponsor voor €100,00 een ticket en u maakt het al mogelijk om één oudere een onvergetelijke avond te laten beleven, waar zij/hij nog lang op kan terug kijken. Met een VIP ticket van € 500,00 beleeft u niet alleen zélf een mooie avond, inclusief afterparty in de exclusieve sponsorlounge, maar laat u vier ouderen genieten van de preparty voorafgaande aan het concert!

De afterparty behoort inmiddels tot een van de grootste netwerkevents in de Rotterdamse havenstad. Onder het genot van een hapje en een drankje én live muziek, is er voor u ruimschoots gelegenheid relaties te ontmoeten. Netwerken op topniveau in de Rotterdamse havenstad!

Helpt u ook mee om 120 ouderen van ons eiland een fantastische avond te laten beleven? Hoe kunt u ons helpen?

Kent u iemand in uw omgeving die bijna nooit meer de deur uit komt en het verdient om een onvergetelijke avond te hebben dan kunt u dit aan ons doorgeven op mailadres goeree.overflakke@lions.nl

Voor meer informatie, en het aanmelden van ouderen of als sponsor kunt u mailen naar goeree.overflakkee@lions.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant